Mivel lehet kezelni az arcbőrömet, hogyha piros foltok vannak rajta?
Figyelt kérdés
Ugyanis pattanásaim vannak,és vele együtt ezek a piros foltok is jöttek.van valami krém,mit írassak föl a kozmetikusommal?2008. okt. 3. 18:44
1/2 anonim válasza:
Szedsz valami gyógyszert esetleg valamire allergiás vagy?Mert szerintem a piros foltok nembiztos hogy a pattanások miatt jöttek elő inkább allergia.Ilyen velem is volt.A megfázásra felírt az orvosom nekem egy gyógyszert ami erős volt nekem és nagy piros foltok jelentek meg mindenhol rajtam még az arcomon is.Nem viszketett csak ugy néztem ki mint egy leprás beteg.Akkor mult el amikor abbahagytam a gyógyszert.
Ha nem szedsz olyan gyógyszert ami allergiát csinál akkor jobb ha elmész a börgyógyászhoz.
2/2 A kérdező kommentje:
De csak a pattanásaim környékén található,és semmi allergiám nincs..
2008. okt. 3. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!