Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanás eltüntetésére mit...

Pattanás eltüntetésére mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Lehet házi módszer is ha nektek bevált. Garnier Pure activ hűsítő golyós kezelését próbáltam, de nem vált be. Nem, hogy eltávolította volna, még pirosabb lett tőle.

2016. okt. 12. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Fú, én is keresem erre a kérdésre a megoldást, már egy jó ideje.. :( De sajnos eddig még nem találtam semmi olyat, ami tényleg segítene, de leírom az eddigi tapsztalataimat.

Egy időben a Clean&Clear arctonikját használtam, és az szerintem jó is volt, csak aztán már nem érztem, hogy "ugyanúgy" hatna, ezért váltottam.

Most sima Baleás arclemosót használok, elég jó árban van, és ha javítani túl sokat nem javított, de ártani nem ártott, és utána mindig olyan tisztának, és frissnek érzem a bőröm.

Azt mondják, hogy az is segít, hogyha jegeljük a pattanásokat, pár másodpercig. Én próbáltam, de nálam nem volt semmi különösebb eredménye, viszont amikor frissen facsart citromlével mostam egyik este arcot (bedörzsöltem a bőrömbe, megvártam míg megszárad, majd langyos vízzel lemostam), másnapra jobb lett a bőröm, kevésbé volt begyulladva. Szoktam a patikra kenni neogranormont, az is jót tett nekem. + régen próbáltam a fogkrémet, ami nekem ugyan nem használt, de sokan ajánlják.

2016. okt. 12. 20:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja, és azt kifelejtettem, hogy nagyon fontos, hogy hidratáld a bőrödet, és néha radírozd le. Meg a pattanások kialakulása lehet az egészségtelen étkezés miatt is, vagy mert gyenge az immunrendszered, szóval fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt, C-vitamint, és igyál sok vizet, mert az is segít:) Meg elvileg ha nem alszunk eleget, akkor is előjöhetnek, a sok stressz is kiválthatja őket, szóval ez ellen csak annyit tudsz tenni, ha kicsit korábban fekszel, és rendszeresen sportolsz. (az izzadás is jót tesz)
2016. okt. 12. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!