Mennyi ideig tart? Esetleg kimoshatós festék nincs?
Figyelt kérdés
Beszeretném a nyárra festetni a hajam. barnáról.szőkére fekete tincsekkel..félhoszú hajam van.. na szóval mennyi idő alatt kopik kia festék teljesen? és mikor nő le mit csináljak h ne legyen csunya? csak 1x szeretném befestetni.. vagy vmi kimoshatóssal nem lehet?2010. ápr. 25. 13:13
1/2 anonim válasza:
Szőkére nem tudsz színezni, mert a szőkítéshez tartós hajfesték kell!!!
Feketére tudsz színezni színezővel is (pl. palette, loreálnak is vannak színezői)és minden olyan színre, ami nem világosabb az eredeti hajszínednél.
Színezhetsz vörösre, barnára, feketére.
Szőkére csak tartós festékkel lehet, de az nem kopik ki.
24 hajmosásig tartó hajszínezők általában 2-3 hónapig tartanak!
tehát nyárra beszínezheted a hajadat ilyennel (pl. vörössel, vagy egy szép barnával vagy feketére) és lekopik.
Azért kérj segítséget, ha rászánod magadat, ne tartós festéket vegyél.
26.L
2/2 anonim válasza:
henna! bár szőke ettől sem leszel. én is befestettem vörösesre, és 5-6 hajmosás után kikopik, anélkül, hogy ronda lenne. másfajta hajszínezőkről azt hallottam, hogy foltokban, és sokkal lassabban kopik, mint ahogy a dobozon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!