Tartós hajegyenesítéssel kinek mi a tapasztalata? Mennyire káros? Mennyi ideig tart kb?
Sziasztok!
Már régóta tervezem kiegyenesíttetni a hajam, mert nem tudok mit kezdeni a göndörrel. Szeretném kiengedni, de össze-vissza áll, amerre ő éppen szeretne, ezért mindig összefogom a fenébe. Mostanság nagyon megtetszettek a rövid hajak, de a mostanit nem merem levágatni rövidre, mert borzasztóan nézne ki (volt már rövid) ezért elgondolkoztam ezen a tartós kiegyenesíttetésen.
Viszont úgy tudom ez nagyon drága és érdekelne mennyire tartós, mennyire drága és mik a tapasztalatok.
Köszönöm mindenkinek!
Káros? :D Nekem is göndör/hullámos hajam van, de én elsősorban pont aztért csináltattam meg háromszor is, hogy egészséges legyen tőle a hajam. :D
Nagyban függ egyébként attól is, hogy hol csináltatod. Én a 3 alkalomból 2 helyet próbáltam, az egyikben olcsóbb volt, de sokkal rosszabb. Ott nem is lett egyenes... És még egészséges se annyira. Az fölösleges pénzkidobás volt. Ha most is újracsináltatnám (egyébként most már csak azért nem csináltatom meg megint, mert azóta póthajam van), tuti oda mennék, ahol többet fizettem, de legalább tényleg jó lett. Az egyébként a White Hair volt. Kb 2,5-3 hónapig tartott, de a végefelé már heti egyszer azért ki kellett vasalnom a hajamat, de utána úgy maradt, mindig is gyűlöltem a hajamat, minden baj van vele. De tényleg, minden, amit csak el tudsz képzelni. És egyedül brasilnál (illetve most póthajnál) éreztem úgy, hogy imádom a hajamat. Szóval nekem a White Hair-es az minden pénzt megért, nagyon sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!