Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most lett elegem! Mit kezdjek...

Most lett elegem! Mit kezdjek ezekkel a babahajakkal?

Figyelt kérdés
Mások írták itt hogy kiáll a pici babahajuk. De nekem előrefésülve egészen az államig leér és nagyon hosszú de nem áll be inkább normális hajnak. Ha összegumizom a hajgumiig nem ér el vagy kijön belőle de ha lesimítom két oldalra nagyon durva, mint egy igénytelen hosszú frufru. A hajtűből kijön vagy csúnyán mutat. A hajlakk szintén semmit nem ér. + Még nekem is megvan az átlagos babahaj problémám, tudjátok azok a picik de ezek sem átlagosak hanem kifelé kunkorodnak és az életbe semmivel se tudom őket leszedálni. Hajráf megint csak nem jó mert mögötte felállnak. Komolyan ott tartok hogy lenyesem de tudom h utána borzalmas lenne úgyhogy inkább felteszem még egyszer a kérdést bár eddig sem olvastam olyat ami erre is jó lenne. Megnőni soha nem fognak mert mindig ott az új és ha ez megnő lesz másik... Köszönök azért minden segítséget és bocsi a regényért csak kibuktam.

2016. okt. 3. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Csatt?
2016. okt. 3. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Inkább örülj,hogy nő a hajad.

Eljön majd az a pillanat,amikor mindent megadnál a babahajakért,csak ne látszódjon a fejbőröd.

2016. okt. 3. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg hullámcsattal mgzabolázni, fújsz rájuk egy pici hajlakkot és akkor jobban tartja őket a csat.
2016. okt. 3. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Az hogy nem ér el a hajgumiig?:o Nekem fül alá érnek, és be tudom fogni a kontyba..

De amíg nem tudtam, fekete csatot(nem hullámcsatot, abból kijött) használtam, ami nem túl feltűnő. Ha szőke a hajad, akkor vegyél világosbarnát.

2016. nov. 20. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!