Nagy, fájó piros pattanás eltüntetése holnapra? SOS!
Figyelt kérdés
Holnap suli,és én most ugy nézek ki mint egy egyszarvú :( Még korrektorral se lehet rendesen lefedni, mert csak felhívja mégjobban rá a figyelmet, ráadásul még fáj is amikor lekenem.Valami gyors házi praktika?(Jégkocka, citromlé nem jó, már próbáltam :()2016. okt. 2. 16:27
1/7 anonim válasza:
Az sajnos nem fog elmulni ilyen gyorsan.
2/7 anonim válasza:
Vattapamacsot ezüst kolloidba mártasz és egy sebtapasszal felrakod a pattanásra és egész reggelig fent hagyod.
3/7 anonim válasza:
Próbáld ki a sima, étkezési szódabikarbónát.
Csodákra képes! :))
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Ezüst kolloid? :D
2016. okt. 2. 20:15
5/7 anonim válasza:
Semmi nem viszi le ennyi idő alatt,gyulladás.Kamilla teás borogatás.Vagy pattanás kezelő stift.
6/7 anonim válasza:
Igen, patikában lehet kapni kis üvegben folyékony ezüst kolloidot, én mindig azt teszek rá és tényleg hatásos!
7/7 A kérdező kommentje:
Mindenképp kipróbálom :) köszi a választ!
2016. okt. 3. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!