Az epilátor bikinivonalon is beválik?
Figyelt kérdés
Szép sima lesz a bőrőm ott lent több napot át? A kisajkaknál is le lehet szedni vele? Philips satinelle ice epilátort szeretnék venni...ami így fagyaszja a bőrt közben és nem éget ahogy epilál! Aki próbálta írjon!! Érdemes lenne megvennem? (elég drága és nem dobnék ki ennyi pénzt...22 ezer Ft)2008. okt. 3. 10:00
1/7 anonim válasza:
ha te le bírod szedni ott epilátorral..én egyszer elkezdtem,de sztem meg kell inni egy üveg vodkát ahhoz h ne érezd...
2/7 anonim válasza:
En regen mindig epilatorral csinaltam. bevalni bevalt, sima lett tole napokig, de nagyon fajdalmas, es picit hosszu ideig tart, en ezert tertem at az otthoni gyantazasra. ma mar 2 ezerert lehet kapni en egy mikros dobozba tettem, es mindig abban melegitem fel, es ha egyszer veszel egy adagot, akkor azt eleg sokszor fel tudod hasznalni, felteve, ha nem taszit, hogy olyan gyantaval gyantazz ujra, ami mar toled szörös. nekem az jobban bevalt igy utolag.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de még írjatok válaszokat. Régebben én is gyantáztattam a bikinit,sőt teljesen kozmetikussal, de egyre több szőrbenövésem lett...meg kipattogzott a bőröm, jelenleg borotválom...Ha a gyantától ilyen lett a bőröm ,akkor az epilátortól is vajon?
2008. okt. 3. 10:11
4/7 anonim válasza:
En nem birom a borotvat, en attol pattogok ki, mindegy melyik iranyba huzom. Viszont az epilalassal teljesen rendben vagyok, pedig nem fagyasztos a gepem. De nem vagyunk egyformak. Nem azt mondom, hogy egyaltalan nem erzem meg, de ha rendesen lefogom/megfeszitem a bort, akkor nem olyan gaz.
5/7 anonim válasza:
Szerintem azért felesleges 22e-ért megvenned ezt az ice gépet. Minimális különbség lesz (ha egyáltalán kibírod). Nekem személy szerint az epillátortól is lesznek szőrbenövéseim és ki is pattogok kicsit. De a borotvánál mindenképp jobb! Amúgy a gyantára szavazok én is. Gyorsabb, az eredmény u.az.
6/7 anonim válasza:
nekem is lesz a gyantától szőrbenövésem, sőt, sajnos az epilátortól is.
énszerintem bármilyet vehetsz, a működési elve ugyanaz,kitépi a szőrszálakat.
én 10 éve használom ugyanazt, egy sima egyszerű epilátor, nem vennék drágát.
7/7 anonim válasza:
Szia! Nekem volt Philips Satinelle Ice epilátorom, és jelentem, semmit sem ér... Uyganúgy fáj az epilálás vele, mint a másikal... Úgyhogy szerintem felesleges ennyi pénzt kidobnod rá..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!