14 éves vagyok, ballagok az Ált. Iskolából. Milyen frizurákat ajánlatok?
Képeket linkelnétek ?:)ja és ruhát is linkelhettek:)
nekünk kötelező a fekete szoknya,fehér kombináció
hát figyelj én is most fogok ballagni szoknyát még nem vettem. de már blúzom van. fehér, van elől egy kevéske fodor fekete széllel. de nagyon szép.meg most az ilyenek a divatok. 2000ft-8000ft-ért lehet kapni:D
a szoknya meg a blúztól függ szerintem. én ehhez a felsőhöz rövid szoknyát fogok venni:D
Szia :)
Haj: [link]
De, ha fodrászhoz elmész és mondod, hogy ballagásra szeretnél kontyot vagy alkalmi hajat biztosan szuperül megcsinálja :)
Ruha: [link]
Nem tudom hosszúságot meg-e szabták, de ha szépet akarsz akkor ne egy sima fekete szoknyát válassz lehet kicsit extrémebb, fodros, sliccelt stb és egy hasonló fehér ing. Rengeteg szép fekete szoknya és ing létezik úgy hogy irány vásárolni :D
Köszönöm a képeket:))
Az első haj gyönyörű,nagyon tetszik.
A ruhák is szépek,de sajnos a tanárom elég "régimódi"lehet nem engedi. Egyépként már megvettem ::mindkettő fényes anyagból van :)
- Egyáltalán hosszú a hajad, vagy rövid?
- Van frufrud vagy nincs?
- felcsatolt legyen vagy leengedett?
Ha kicsit merészebb vagy, akkor ilyet is el tudok képzelni: [link]
[link] --nekem ez nagyon tetszik, olyan kis fehér köveket is lehet venni bele
Remélem tudtam segíteni, de ha van elképzelésed ezek után akkor mondd, és megpróbálok még ötleteket adni. :)
Nagyon-nagyon köszönöm !!!(jó tudni ,hogy vannak ilyen jó emberek is a világon:)
Barna,hosszú hajam van félrefésült frufruval.
Elképzelésem:göndör haj Félig feltűzve. Esetleg linkelnétek ilyen képet ?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!