Olvastam erről a hajszőkitésröl hogy 2 evő kanál méz, és víz, és egy citromnak a leve, mennyire szőkít?
Figyelt kérdés
Sötét barna hajam van, szinte fekete, mennyire világosítana?2016. szept. 27. 17:18
1/6 anonim válasza:
Semennyire. Én is próbáltam több hónapig, de még egy negyed színárnyalatot sem fakult a hajam, semmit.
2/6 A kérdező kommentje:
És végül találtál olyat ami be vált ? :)
2016. szept. 27. 19:24
3/6 anonim válasza:
Nem. Végül elmentem fodrászhoz leszivattatni.
4/6 anonim válasza:
Csak feleslegesen szaritanad a hajad... Semmit nem használna. Világos barna hajnal tényleg segít a citromos, kamillás öblítés. De a te hajad sotetebb, nem működik. Menj el fodrászhoz szerintem. Ha minden áron otthon akarod, loreal sunkiss jellyt ajánlom
5/6 A kérdező kommentje:
Hát a festéktől iszonyúan hullik a hajam és ezért szeretném valami házi praktikával de ha nincs akkor inkább hagyom :)
2016. szept. 27. 21:12
6/6 anonim válasza:
A sötét festektol szokott hullani a haj, nem a szőkitestol. Nem ördögtől való az sem.
Amúgy lehet kapni szőkito sprayt, azt próbáld ki. Balea vagy loreal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!