Igaz az hogy ha töredezett a hajam akkor nehezebben tudom megnöveszteni?
IGAZ!
Itt az én példám: növesztegettem növesztgettem 2 év alatt alig nőtt valamicskét, majd elmentem fodrászhoz, utána gyorsabban nőtt a hajam, azóta fél évente elmegyek hozzá. Nem érdemes sokáig várni annál rosszabb lesz, annál többet kellesz levágni belőle. Bnőm majdnem hátközepig érő haját ezért kellett levágatni vállig érőre.
Dehogynem fog megnőni a hajad! A trükk pusztán annyi, hogy nem szabad hagyni eltörni. Ha rendszeresen vágatsz egy-két centit a végéből, megakadályozod azt, hogy akár tíz-húsz centiket is törjön!
Sokáig én is azt hittem, hogy az én hajamból sosem lesz szép hosszú sörény, aztán rájöttem a titokra: a lehető legtöbb károsodástól védeni kell. Nem nehéz ez: én úgy csinálom, hogy szinte mindig feltűzve, vagy befonva hordom a hajam, és rendszeresen pakolással ápolom. Nyáron nem árt fényvédő spray-t használni, valamint tilos vasalni, formázni (a hajformázókban, legyen az lakk, hab, vax vagy bármi más, rengeteg alkohol van, ami szárítja a hajat, így könnyebben eltörik), és festeni sem ajánlott. Nekem ezek a praktikák jöttek be nagyon, fél év alatt tíz centit nőtt a hajam pusztán ezek miatt!
Rossz vélemény. Ha egyszer töredezett a hajad akkor muszáj vagy levágni a töredezett hajvégeket. Ha sajnálsz az egész hajadból levágatni akkor küldd rá a hajkoronádra pár barátnődet, addig elbeszélgethettek meg járhatjátok egyéb női rituáléitokat. Ha nincs túl sok töredezett hajad akkor pár óra alatt végeznek veled :P
Ha nem vágod le, tovább törik az a hajszál. A törés kezdete alatt kb 1 centivel kell vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!