Ki tartja be ezt a mindennapi fürdés divatot? Régen heti 1 fürdés volt az immunrendszer is erosebb volt erre nem gondolnak amellett hogy a vizet pazarolják?
Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 16:29
11/13 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy nem vagytok büdösek. Régen nem hiába volt annyi járvány, meg betegség, nem hiába haltak 40 évesen az emberek, nagyban a higiénia hiánya miatt volt. Mi próbáljuk nem pazarolni a vizet, az egész házunk rendszere olyan, hogy amit lehet(wc öblítés, locsolás) megoldunk kútvízzel. De a zuhanyzás pont nem ez a kategória. Az ember izzad, azzal nem lehet mit csinálni, muszáj lemosni, különben büdös. Nem tudom elképzelni, hogy nem. Néha én is kihagyok agy napot, akár agy-kettőt, de csak akkor, ha otthon vagyok, és a sarki boltnál messzebb nem megyek. Az ember igenis leizzad ha csinál is valamit. PEdig ülő munktá végzek, de még így is.
12/13 anonim válasza:
Az meg külön jó hír, hogy az izzadt testeteket ázatjátok a Rudasban. Nem járok ilyen helyekre, de nincs valami olyan szabály, mint a strandokon, hogy mielőtt valaki a közösen hazsnált vízbe megy, le kell zuhanyoznia magát? Mert ez így baromi gusztustalan.
13/13 anonim válasza:
Nem szívesen mennék be abba a medencébe utánatok az is biztos. Az meg hogy dzsuvásan tiszta ruhába bújsz no comment. Olyan mint amikor a szép alma belül rothadt. Neked se szagolnék be a lábaid közé, főleg nem egy 40 fok nyári nap(ok) után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!