Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy kell kikérni a ricinusola...

Hogy kell kikérni a ricinusolajat a gyógyszertárból?

Figyelt kérdés

Úgyértm úgy jó ha mondom hogy: "Ricinusolajat szeretnék kérni hajra"

És mennyi dc-t kérjek? vagy mennyit adnak ki?

Az árát tudom de nem tudom hogy kérjem ki :)

Köszönöm a válaszokat előre

2016. szept. 25. 13:49
 1/7 anonim válasza:
ricinus olajat szeretnék kérni és el mondod hogy hány decit :)
2016. szept. 25. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Úgy, aogy a kenyeret kéred az ABC-ben!

Kérek >mit<, >mennyit<.

2016. szept. 25. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Alap, hogy egyszerre csak 30 grammot adnak ki, sajnos. Én a múltkor visszavittem nekik 3 db üveget, mivel gyakran használok ricinusolajat. De még így is csak 2 üveggel adtak nekem. Persze ha visszamegyek 10 perc múlva megint adtak volna. Ez egy ilyen hülye szabály náluk. Ha egyszerre több üveg kell, megkéred egy barátodat hogy menjen el veled, és ő is kérjen.
2016. szept. 26. 09:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha úgy kérjük hogy hajra szeretném akkor egy üveggel ki kell hogy adjanak. csak az nemtudom menyi dc
2016. szept. 26. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy kis üvegben csak 30 gramm van, nem nagy mennyiség, de amúgy is keverni kell valami más olajjal.
2016. szept. 27. 11:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Nincs itthon se oliva se kókuszolaj.

csak napraforgó olaj de az gondolom nem jó rá.

ja meg alma ecet is van itthon állitolag az is jó rá..

2016. szept. 27. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Alamecettel ne keverd a ricinust, csak kókusz vagy olivaolaj a jó. Az almaecet vízzel keverve az az utolsó öblítéshez kell.
2016. szept. 29. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!