Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne rendbe hozni a...

Hogyan lehetne rendbe hozni a hajam színét?

Figyelt kérdés

A hajam története: Eredetileg sötétszőke, vagy világosbarna, nem tudom pontosan, szóval olyan seszínű. Befestettem (itthon magamnak) még anno sötétre, ami elég sötétre sikeredett. Le akartam növeszteni inkább, de nagyon gáz volt, elmentem fodrászhoz, hogy csináljon nekem valami világosabb barnát, erre ráfestett vmi világosbarnát az egész hajamra (vagyis a lenövésre is meg a festett sötétre is). Most nagyon undorító, kb a feléig tök világos, alja meg a régi sötét. Úgy voltam vele, hogy a fodrász csak tudja mit csinál, tévedtem. Nagyon gáz a helyzet. Csak szivatással lehet megoldani? Nincs valami hamvasító krém, akármi, vagy egy jó fodrász, aki tényleg meg tudja csinálni normálisra? Mindenki azt mondja, hogy nagyon szétcseszi a hajat a világosítás, de akkor miért van az, hogy csomó ismerősöm haján látom, hogy világosra váltott sötétből, és semmi baja, ugyanolyan hosszú, és szép fényes. Egyáltalán nem tudom mit csináljak, elmennék egy drágán dolgozó fodrászhoz is, aki tutira meg tudja csinálni.

Mindenféle tanácsot szívesen fogadok, hogy ilyenkor mi a teendő, esetleg jó fodrászt is.

Köszönöm, Lili :)

2016. szept. 24. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress internetről vagy az ismerősi köreidből egy jó fodrászt aki tudja mit kell csinálni ilyenkor, de szerintem ő is a szőkítést fogja javasolni
2016. szept. 25. 11:16
 2/4 anonim válasza:
Kedves Lili! Mindenkepp fodraszhoz mennek a helyedben, nem allnek neki otthon. Valoszinuleg ugyanugy az egeszet fogja ujra festeni a fodrasz, mivel nem lehet az eredeti hajszineddel azonosat festeni, csak hasonlot. Vagy szinatmenetesre csinaltatod(ombre es hasonlok) ugy, hogy a tetejen a sajat hajszined van, az atmenet az aljaig pedig egy hozza passzolo szin lenne. En igy oldottam meg hogy lenovesszem a festesem. Biztos ajanlanank paran jo fodraszokat, de nem irtad melyik varosban keresed.
2016. szept. 26. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindig elcsodálkozom, amikor a fodrász hozzá nem értéséről árulkodó beszámolókat olvasok... Kár volt ráfestenie bármit a hajadra, mert így csak nőtt a probléma.

Természetesen meg lehet oldani a dolgot, de olyan szakember kell hozzá, aki tudja mit csinál. Érdeklődj ismerőseidnél, kihez járnak, hátha akad egy megbízható fodrász.

2016. szept. 27. 15:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Budapesten keresek fodrászt! Köszi a kommenteket :)

Kérdezgettem, de mindenki azt dicséri, akihez jár, akiknél eddig voltam azokat is ajánlotta valaki...

Holnap megyek Budapesten egy fodrászhoz, hogy megnézze a hajam. Azt írták róla, hogy a festés a specialitása. Igazából nem tudok mit csinálni, csak reménykedni, hogy valaki egyszer normálisan meg tudja csinálni, mert azt nehezen tudom elképzelni, hogy nincsen rá megoldás.

2016. szept. 27. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!