Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a jobb szerintetek?...

Xma kérdése:

Melyik a jobb szerintetek? Testápoló tej vagy testápoló olaj?

Figyelt kérdés

Melyik évszakban melyiket érdemesebb használni?

Egy kicsit bővebben fejtsetek ki a vélemények , ha lehet :D

2016. szept. 24. 19:09
 1/4 A kérdező kommentje:
igen van meg ez a testvaj vagy mi Erről is pár szót , ha lehet :d
2016. szept. 24. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
kókuszolaj, vagy kókuszzsír!! ezek természetesek és egészségesek a bőrre! (nem úgy mint az a sok sz..r márkás kozmetikum, ami mind csak káros a bőrre!)
2016. szept. 24. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is a kókuszolajra szavazok, most hogy közeleg a hideg idő, de néha szoktam testvajat is használni, (a mogyorós baleát amíg volt, főleg az illata miatt :P) szigorúan csak este, nehezen szívódnak be, de reggelre szép puha lesz az amúgy nagyon száraz bőröm. :) Én imádom a kókuszolajat, nagyon sokrétűen használható. Szoktam trükközni azzal is, hogy cukorból és kókuszolajból keverek testradírt, használat után kicsit még magamon hagyom azt az olajos réteget, tehát először csak vízzel mosom le, utána tusfürdővel is, és utána a bőröm nem igényel semmiféle hidratálást. Ha a Te bőröd nem olyan vízhiányos, mint például az enyém, elég lehet egy kevésbé "izmos" testápoló is.
2016. szept. 24. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyáron a könyebb még télen a zsírosabb ápolás kell.Nyáron a tej még télen az olaj.
2016. szept. 25. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!