Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szegeden hol van jó beülős...

Szegeden hol van jó beülős fodrászat?

Figyelt kérdés
A beülőset úgy értem, hogy nem kell időpontot foglalni, hanem csak elmegyek és várok. Olyan ami lehetőleg nyitva van hétvégén.

2016. szept. 24. 08:56
 1/2 anonim válasza:
Szia! Árkádban van 2 is, a BioHair és a Kallos szalon (nem vagyok benne biztos, de szerintem Kallos szalon) A előbbi nem tudom, hogy mennyibe kerül, az utóbbi viszont elég húzós...Viszont ha az közelebb van, akkor van Újszegeden is (illetve az már majdnem Szőreg) a Novában :)sok sikert! Remélem segítettem! Írj, hogy mi lett :)
2016. szept. 26. 20:14
 2/2 anonim válasza:
Szia! Árkádban van 2 is, a BioHair és a Kallos szalon (nem vagyok benne biztos, de szerintem Kallos szalon) A előbbi nem tudom, hogy mennyibe kerül, az utóbbi viszont elég húzós...Viszont ha az közelebb van, akkor van Újszegeden is (illetve az már majdnem Szőreg) a Novában :)sok sikert! Remélem segítettem! Írj, hogy mi lett :)
2016. szept. 26. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!