Fiúnak kell hónaljat borotválni? 16/F
Figyelt kérdés
Ciki , hogyha mások látják , h szőrős? Pl strandon2010. ápr. 23. 20:02
1/16 anonim válasza:
van, aki nem borotválja.
viszont manapság a 17-18 éves koroosztály általában igen
az én barátom is és igy sokkal jobb :)
persze csak itt, meg még egy helyen, de az már más téma :D
4/16 anonim válasza:
Én hányok tőle, de van aki meg a szőrőstől hány, szóval... Ha te nem akarod akkor nem kötelező. Ahogy érzed. Mindig lesz olyan akinek nem tetszik :)
5/16 anonim válasza:
az az igazság,hogy erre a válaszra azt kéne mondanom,h nem, nem kell borotválnia,(mertugye természetes,fiúkál elfogadottabb)DE az a tény,hogy ha látok egy jó pasit mindig ki tud ábrándítni az ha szőrös a hónalja...egy csapásra le tudja rombolni azt amit felépítettem irányába..:/
nemtudom miért van ez...
18/L
6/16 anonim válasza:
Szerintem válaszd az arany középutat.. minden héten húzd le egyszer, aztán kész...nem lesz dzsungel, és túl sokáig csupasz se, és ez kb 15 másodperc elfoglaltság lesz max egy héten. Na?
7/16 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened. Nekem pl a csupasz férfi hónalj jön be, de mindenki más, van aki a "természeteset" szereti.
8/16 anonim válasza:
Szerintem gáz ha egy hónaljkutya befigyel mikor felemeld a karod...
Én szoktam kb hetente
17\F
9/16 anonim válasza:
Nem kell, de érdemes és nem azért, mert van olyan csaj akinek az jön be, hanem mert kényelmesebb, nem büdösödik nyáron úgy a hónaljad, a pólóidat kevésbé kenik össze az izzadásgátlók, végül is mondhatjuk, hogy higinékusabb. Én nem vagyok nagy híve a hónalj szőrtelenítésnek, de amikor itt a jó idő, akkor a nullás gépemmel fürdés után szolidra vágom, a borotvát nem vállalnám be :)
10/16 anonim válasza:
Én pl csak akkor érem magam jól ha leborotválom a hónaljamat és én a rudi környékét is karbantartom. A csajom imádja és én is így érzem magam jobban. szerintem higénikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!