Minden este úgy elalszom a hajam hogy reggelre (az este tökéletesen egyenes hajam) össze-vissza áll és bekunkorodik ezért reggel muszáj kivasalnom. Valami tipp hogy ne legyen ez? 14l
9.-es
en minden nap hajat mosok reggel, tudom nem egeszseges, van akinek nagyon hamar zsirosodik.. de a kerdezo nyilvan nem menne ki vizes hajjal a nagy hidegbe:) en mindig megszaritom es kesz nem hullik a hajam egy kicsit se, maximum az atlagosan mint minden lanynak..
1. ha tudod, hogy nem egészséges, akkor minek csinálod? tudatosan b..szod szét a hajadat? ja, mert könnyen zsírosodik? nem kellett volna hozzá szoktatnod a hajadat a napi hajmosáshoz, már ezért zsírosodik ilyen könnyen!!
2. vannak külön nagyon zsíros hajra samponok, erre nem gondoltál, hogy ilyet használj a napi hajmosás helyett?
3. már magában az se egészséges, hogy megszárított haj után azonnal kimész a hideg levegőre! a fejed megfázhat! ezért célszerű vagy sapkát húzni, vagy csak pár óra után kimenni a hidegre!
Csoda, hogy eddig nem fázott meg a fejed, de gondolom, azért télen sokkal körültekintőbb vagy!
akkor b+ (ha már te is megengedted) tanuld meg elfogadni a hullámos loboncodat és nem kell minden reggel hajat mosnod!! erről csak ennyit!
ja, és nem vagyok tudatlan kislány, okosabb vagyok nálad
Te nagyon okos 9-es!
Úgy adok tanácsot hogy én magam is reggel mosok mindig hajat. És nem azt mondtam hogy minden reggel. Hanem amikor esedékes. Ez az egyik. Másik: Én megtudom úgy szárítani hogy tök száraz legyen, mert nem vagyok olyan analfabéta szerencsétlen hogy vizes hajjal megyek az utcára! Rohadt nehéz tényleg tök szárazra megszárítani a hajat... Te meg úgy oszd az észt, hogy tudod is hogy miről beszélsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!