Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok ajánlani jó, bajai...

Tudtok ajánlani jó, bajai fodrászt?

Figyelt kérdés
Igazából csak a végéből szeretnék vágatni, persze tudom, hogy ez híresen nehéz a fodrászoknak. Egyszer a könyékig érő hajzuhatagom levágták fiúsra, fülig érőre. Mondtam a telefonban is, meg személyesen is, hogy csak a végéből szetetnék vágatni. Felőlem 10 centit is levághat, ha sérült a haj, akkor rendben van, de azért ne 50 centit. Főleg ne ferdén, hogy utána másik fodràsszal kelljen kiigazítani. Mindegy. Az életem úgy alakult, hogy újra Bajára kényszerültem. Tudna valaki ajánlani egy jól dolgozó fodrászt?

2016. szept. 22. 11:51
 1/2 A kérdező kommentje:
Régebben kb. fél évente jártam fodrászhoz (mindig máshoz), mert sokat utaztam, de a fent említett eset óta félek. Legalább 3 éve nem mertem fodrászhoz menni, viszont már nagyon kellene.
2016. szept. 22. 11:54
 2/2 anonim válasza:
Válassz egyet és ha nem jó pereld be!
2016. okt. 8. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!