Miért ment tönkre az arcom egy éjszaka alatt?
Figyelt kérdés
Reggelre arra keltem, hogy különböző helyeken vannak rajta, mindenféle pattanásszerűségek. Az államon még egy kinyomhatatlan dudor is lett. Valamit ehettem ami nem volt jó ? Szárítsam le őket ?2016. szept. 21. 13:02
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy 21 évesen nem biztos, hogy hormonok bár nem tudom :D
2016. szept. 21. 13:07
3/6 anonim válasza:
akkor nem tudom :D lehet hogy zsíros a bőröd, használj valamilyen arcradírt vagy arc tisztítót
ez jó de ha száraz a bőröd akkor ne használd :D
4/6 anonim válasza:
Ha nem szokott ilyen lenni,akkor érdemes utána gondolni mit csináltál,mit ettél.Ennek megfelelően kell kezelni,mert van ami magától múlik.
5/6 Sunshinedoll válasza:
Gondold át, ettél-e valami olyasmit, amit eddig nem, esetleg használsz-e új terméket, legyen az smink, kozmetikum, mosópor, öblítő esetleg stb.
6/6 Napsugar11 válasza:
Sok esetben akkor jelennek meg ilyenek, amikor a test meregtelenit. Igyal sok vizet, nem folyadekot, hanem VIZET. Lehetoleg ne szensavasat. A szervetedet eljutott egy olyan pontra, amikor elege lett. Ha maskepp nem tudja kiuriteni a mereganyagokat, akkor a boron keresztul fogja.
Vegyel meregtelenito teat vagy kapszulat, ha nem tudod, hogy milyet, irj privatban, adok otleteket. Es sok-sok viz!!!
10 testsulykg-onkent 4 dl minimum. Egyszerre ne igyal 3dl-nel tobbet! Oszd el a nap folyaman. Irj privatban, ha tovabbi kerdeseid lennenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!