Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Mi a véleményetek a...

Fiúk! Mi a véleményetek a göndör és az egyenes hajról? Melyik tettszik nektek jobban?

Figyelt kérdés

2016. szept. 20. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Első válaszoló: Imádom a göndör hajú lányokat!

Második: Imádom az egyenes hajú lányokat!

Harmadik: *** minden nő egy ***, menj a ***, tök mindegy, milyen haja van, csak *** Ha bombanő vagy, ne foglalkozz a külsőddel, írj rám...

Szerintem nem érdemes a gyakorin közvélemény kutatást tartani, nem mész sokra vele. Na meg ne "fiúk"-nak akarj tetszeni, hanem A fiúnak. :)

De ha nem nyugszol, akkor megnyugtatlak, hogy tényleg nagyon vegyes e téren az emberek ízlése, nem fogsz tudni mindenkinek tetszeni.

2016. szept. 20. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyenes. Esetleg egy kis hullámos beütéssel.
2016. szept. 22. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Vélemény: Egyenes szép, göndör is szép :D de a egyenes jobban tetszik de ne legyen olyan vasalt egyenes :D
2016. szept. 22. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok pasi, de ismiken keresztül tapasztaltam: Mindegy milyen a haja a nőnek, ha egy valakinek tetszik, aki a párja lesz vagy az már :)

Mondjuk számomra az egyenes és fekete hajú pasi jött be ^^ 5éve vagyok a házi sárkánya ><

23-N

2016. szept. 22. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem göndör a hajam, és azt vettem észre, hogy azért az emberek kicsit nagyobbik része az egyenes hajat szereti, és elég sokan hozzám vágták már, hogy miért nem vasalom, meg hogy hogy bírom ki hogy ilyen göndör, nem őrülök meg tőle? miért nem vasalom ki? (azért, mert kb 2 percig marad egyenes, és amúgy sincs kedvem szórakozni vele.) persze van aki dicséri is. de borzasztó idegesítő, hogy egyes emberek mindenféle gátlás nélkül megaláznak egy olyan dolog miatt, amiről nem tehetek, mert így születtem, és azt hiszik, hogy joguk van ehhez.
2016. szept. 23. 00:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!:))
2016. szept. 23. 13:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha göndör, akkor legyen tényleg jó göndör :D egyébként meg legyen egyenes.
2016. okt. 15. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Göndörebb a hajam mint egy barokk angyalnak, tetszeni szokott nekik.
2016. nov. 7. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!