Hogyan nőhetne hosszabbra a hajam?
A problémám elsősorban az, hogy Kb tavaly óta nagyjából egy hosszon van a hajam. Alapból gyorsan nő(kb 2 cm/hónap), de a mérőszalag szerint már vagy 2 hónapja ugyan azt a hosszt mutatja. Egyébként valamivel váll alá ér, de gyerekkoromban volt, hogy 1 év alatt ebből a hosszúságból megnőtt hátközépig érőre. Most meg sehogy se akar. Egyébként 4 éve kezdtem el a teljesen rövid hajamat növeszteni, csak tavaly be kellett vállalnom egy 10 centis vágást, hogy elöl oldalt is hozzá tudjon nőni a hátsó részhez, de az már visszanőtt.
Létezik, hogy ennyi lett volna a növekedés?
Pedig eszem a vitaminokat, nem festem, nagyon ritkán vasalom, de csak azért, hogy kinézzen valahogy. Pakolásokat és hajolajakat is használok, hogy ne törjön/száradjon ki a vége. Egyébként nem is töredezett a hajvégem.
Szeretném, ha legalább mellig megnőne, de az még 20 centi kb.
Használtam ricinust, de jelen állapotomban nem tudom használni, mert időm sincs rá.(munka, főiskola, külön tanárok) Dabur vatikás kókuszolajat használok mosások előtt.
Más fajta csodaszerre lenne szükségem, hogy beinduljon megint a növekedés.
Nekem személy szerint a ricinus csak arra volt jó, hogy a hajfestéket kiszedje a hajamból :D
Múlt héten kezdtem el szedni ( barátnőm ajánlására akinek használt) Rossmann márkás Kovakő tablettát. 150 darab van benne és 2000 forint. Kíváncsi leszek, hogy nekem használ vagy sem. :D
Persze, mert ha letörik a hajad, olyan mintha valaki levágná, és hirtelen egyszerre lesz ugyan olyan rövid mindenhol. :,D
Néha gyorsabban nő a haj, néha pedig lelassul. Nő, csak picit
Nyáron voltam fodrásznál egészségügyi vágásnál. Nem is szálkás a vége, kétlem, hogy törne(legalábbis ennyire)
Persze az is lehet, hogy csak én nem látom és ahogy a vállamat bizergálja a hajam, így eltörik a vége, de viszonylag sokat fen felfogva is, hogy ezt elkerüljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!