Mennyi idő alatt hat a bőrgyógyász segítsége pattanások ellen?
Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 20:22
1/2 anonim válasza:
Nem rég voltam bőrgyógyásznál és 10 napja szedem a gyógyszert amit felírt. Láthatóan kevesebb a pattanásom és szebb az arcbőröm is :) Szerintem megéri elmenni hozzá :)
2/2 anonim válasza:
Hát én kb egy honapja voltam borgyogyasznal vele es nagyon sokat segitett nekem a gél amit felirt 2-3 het alattt latszott a valtozas sokkal de sokkal jobb lett tolle az arcom szinte alig volt rajtam pattanas de persze ezt akkkor is kenni kell utana mikor mar alig van rajtad mert hamar visszajohetnek! de ezt ugyis elmondja a borgyogyasz csak lehet hogy nem ezt irja fel neked... de szerintem probald ki a neve: Duac Gél
2000 ft receptel kivaltva recept nelkul dragabb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!