Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lanyok! Van olyan szer vagy...

Lanyok! Van olyan szer vagy akarmi ami felgyorsitja a hajnovekedest?

Figyelt kérdés
Akinek van tapasztalata legyszives .. nem olyanokra vagyok kivancsi akik lenezo megjegyzeseket tesznek ha olyat kerek akkor azt irom ki:)

2016. szept. 15. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

nincs semmiféle csodaszer.

egyszer a fodrászom mondta, hogy a hajnövekedésnek fázisai, ciklusai vannak. ezekre már nem emlékszem, de ezt megjegyeztem.

étkezz egészségesen, vigyél be sok A-vitamint, ami fontos a hajnövekedéshez.

ennyi a titka az egésznek

ja és még egy összetevő fontos: boldogság a saját életedben! :)

2016. szept. 15. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem létezik hajnövesztő szer, ezt most tisztázzuk. Akkor látszik a haj növekedése, ha egészséges, nem töredezett. Nőhet a genetikádnak köszönhetően gyorsan i,ha mindig letörik a vége, azt fogod látni, hogy alig nől valamit.

Étkezz egészségesen, esetleg sportolj (hozzátartozik az egészséges életmódhoz) és ápold argánolajjal vagy kókuszolajjal a hajvégeid (kizárólag a végeit, ha a tövét is kened csak zsírosodni fog és akár hullani is kezdhet)

2016. szept. 15. 20:19
 3/4 anonim válasza:
Hát én ezt még nem próbáltam de elképesztő ez a videó: [link]
2016. nov. 21. 18:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez jónak tűnik!!!
2016. nov. 22. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!