Ti mit tennétek ilyen hajjal?
Röviden, fehérre szivattam a hajam fél+ éve, 3 hónapja visszafestettem vörösre, mindent ledob, agyon töredezett, elmentem fodrászhoz hogy vágja le ami menthetetlen, a mellig érő hajamból lett pár centivel váll alá érő de több mint fél év óta végre szép, puha. Egy baj van, minden festéket ledob, a vörös pár mosás után rózsaszín, a többit se tűri jobban gondolom, a feketét mondjuk alapból nem szeretem, de ha sokat festem tönkremegy, ha ritkán viszont rózsaszínen a jelenlegi hosszal elég tréül néz ki, plusz mivel már nem szőkítem az első kb 10 centi látványosan sötétebb.
Ti mit tennétek, gyakrabban festenétek extra ápolással, valami tartósabb színnel próbálkoznátok (goth szerű stílusom van szóval nem maga a rózsaszín a baj hanem hogy nem illik a frizurához), hagynátok és elfogadnátok a tényt hogy a következő kb egy év úgy 70%-ában úgy néztek ki mint egy idióta, esetleg más ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!