Tegnap voltam egy fodrásznál, nagyon elrontotta a hajam! Mit tudok csinálni vele?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, mindig is festettem a hajam. Most befestette ez a fodrásznak nevezett embe ilyen vöröses barnára. Szörnyen néz ki olyan mint egy buzinak.. Mit tudok vele csinálni? Festessem át? Vagy mivel mossam ki amiveesetleg visszakapom aze eredeti hajszinem?2008. okt. 2. 11:00
1/3 anonim válasza:
Figyelj ,igazàbol helyben a fodràsznàl kellene panaszt tenni,és neki kötelessége helyrehozni.
Ha te ezt nem mered bevàllalni,hàt nem tudom hogy mi az erederi hajszined,de talàn a fekete az ami segithet rajtad...
nem tudom hogy merheted e szökitöporral csinàlni,lehet hogy tarka lennél.
Hàt menj a fodràszhoz,ha màst nem egy màsikhoz,és ott segitenek neked.
2/3 anonim válasza:
Milyen színű az eredeti hajad? A vöröses színtől nagyon nehéz megszabadulni, de egy profi fodrász le tudja szívatni színtelenre, és befesteni a hajadat olyan színűre, amilyenre akarod. "Koptatni" lehet kén tartalmú samponokkal, olyannal, amit korpásodás ellen használunk.
3/3 anonim válasza:
Menj el egy másik fodrászhoz és mondd meg neki, hogy hozzon ki belőle valami viselhetőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!