Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszu hajat milyen lehet...

Hosszu hajat milyen lehet bedajerolni?

Figyelt kérdés
Egy holgy a varosban igy csinalja. Enyhe hullámai lesznek par hetig. Mindenkinel igy sikerulhet?
2016. szept. 11. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
En megcsinaltam, ket evig dauerolva volt a hajam. Eloszor nagyon szep, aztan pedig kiszarad, szetesnek a hullamok. Levagattam az egeszet a francba, es igy lett vallig ero hullamos fazonom. Az is nagyon szep volt,viszont a hajam ugy kiszaradt, pedig pakolasoztam meg minden, hogy inkabb lenovesztettem. Egyebkent nem ajanlom, ha vekonyszalu hajad van. Nagyon vastag hajam van es meg az enyemet is kikezdte.
2016. szept. 16. 06:57
 2/3 anonim ***** válasza:
A dauer nem olyan, hogy aztan kimegy a hajadbol, mint mikor estere befonod. Ez olyan, mint egy hajfestes. A haj szerkezetet valtoztatja meg, ha nem noveszted le, hullamos lesz.
2016. szept. 16. 06:58
 3/3 A kérdező kommentje:

1. Koszonom h leirtad a tapasztalatod!:)

2. Tudom mi a dauer.. :D csak hosszu hajban nem làttam mèg.;)

2016. szept. 18. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!