Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne sötétbarna...

Hogyan lehetne sötétbarna hajat leszivatni, hogy ne legyen csibesárga utána?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
Semmiképp se szivasd le!! Tudom hogy mihamarabb szőke hajat szeretnél, de még ha le is szivatod akkor is nagyon megöli a hajad és sárgás is lesz. Nekem is elég sötét a hajam, és 3x-4x festette be a fodrász mire olyan szőke lett amilyet akartam. Havonta mindig 3 árnyalattal világosítottunk, az még pont jó, de egy idő után a sok szivatás megöli a hajad. Próbáld ki, de utána ajánlom, hogy fesd vissza és hagyd pihenni a hajad, mert nagyon megöli. Nekem a hátam közepéig érő hajam annyira eltört, hogy most épp hogy csak a vállamat súrolja :( Úgyhogy jól gondold meg!!
2010. ápr. 22. 16:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nem baj, akkor az első válaszolóval ellentétben én a kérdésedre válaszolnék:

Ha sötétbarna és festetlen a hajad, akkor a lehető legmagasabb (lehetőleg max. 12%-os) hidrogénnel szívasd le. (Célszerű ezzel fodrászhoz menni). Ekkor sárga lesz, de ha utána befested valami nagyon világos hamvas festékkel, akkor egyből szőke leszel.

Nekem speciel nem lett bajom a szőkítéstől. Mindent csak ésszel kell csinálni.

2010. ápr. 22. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!