Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajgöndörítő leszedheti a...

A hajgöndörítő leszedheti a hajszínezőt?

Figyelt kérdés

Jelmezhez gondoltam olyan hajszínezőt venni, ami 1-2 mosással kijön.

Aztán eszembe jutott, hogy a hajgöndörítőm gőzzel működik, az szerintetek leszedné a festéket?(Barna hajam van és elég erős szálú, úgyhogy még ezért is kevésbé lenne tartós gondolom)

Illetve egyáltalán, kinek mi a tapasztalata a hajszínezőkkel, megmaradnak a hajban, nem fognak mindent össze?

Előre is köszi ha valaki tudna segíteni!^^

2016. szept. 8. 17:57
 1/6 anonim válasza:
Én szőke vagyok, volt lila hajszînező a hajamban, de az nem eg két mosással jött ki, de egy hónapnal nem hiszem, hogy tovabb tartott. Hát nekem a fürdőszobát sikerült rendesen osszekennem, de ha odaügyelsz, nem lehet nagy káosz. A hajgöndörítőt egy picit befogta a hajam, de nem suedte ki a színét. Remélem tudtam segíteni!
2016. szept. 8. 18:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2016. szept. 8. 18:43
 3/6 anonim válasza:
Guy Tang osztott meg még videót erről, hogy hogyan hat a hajformázás a színezett hajra. Magas hőfok azért tudja fakítani a színét.
2016. szept. 9. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen hajszínező illetve hogy milyen színű.

Az ideiglenes színezők, amik ugyan úgy nézek ki, mint a hajfesték tartósabbak, nem fog lejönni a göndörítéstől, mosással is csak fakul, pár hét kell neki mire teljesen kijön. Azonban csak azok a színek fogják befogni a hajad, amik sötétebbek. Ha barna vagy feketévelvagy sötétebb barnával színezheted, más színezők nem igazán fognak meglátsznai maximum egy kicsit másabb árnyalatot ad majd a hajadnak.

Ha spray-s színezőre gondoltál az sem nagyon fogja be a sötét hajat és az könnyen le is jön, könnyen össze is ken mindent.

Ha cosplayezel és hiteles végeredményt szeretnél mindenképp érdemes egy parókára beruházni. :)

2016. szept. 10. 15:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat^-^
2016. szept. 10. 20:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként azért nem akartam parókát, mert ugye mindenképp drágább mint a hajszínező, főleg ha nem teljesen mű kinézetűt akarok... meg a saját hajamat formázni is, hordani is könnyebb:D Csak hát színezve már ezek szerint más a helyzet:/
2016. szept. 10. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!