Gáz ha egy férfi testápolóval bekeni magát?
Szerintem felejtsd el a testápolót. Nemcsak te, mindenkinek el kéne.
Azért száraz a bőröd, mert 1. kevés folyadékot, vizet iszol 2. a sz..r szappanok, tusfürdők szárítanak.
A sz..r kemikáliás testápolóval ez a probléma nem lesz megoldva.
Ajánlanám, hogy pl. természetes, vegyszermentes szappant használj! Igyál napi 2 , 2 és fél liter vizet.
Én ezt csinálom, és nincs szükségem testápolóra.
Egyébként kérdésedre a válasz: nem gáz, de fölösleges a testünket ezekkel szennyezni!
Igen gáz ásd el magad, nem vagy férfi ha testápolót használsz!!!!
Ez most komoly kérdés? Létezik férfi testápoló, szerintem a kutyát nem érdekli ha kenegeted magad, meg nem is látja senki...
üzenem a lepontozónak, hogy a testnek nincs szüksége a mesterségesen bevitt anyagokra, attól csak beteggé teszi a szervezetet!
ez bizonyított!
de mindenki vessen magára!
1-es,ez mind nagyon szép és jó.
Én is szeretem a természetes dolgokat,bio/vegyszermentes natúr szappant használok,megvan a napi 2 liter víz is,mégis záraz a bőröm,tudod miért?
Mert városban lakok,panelban,ahol a víz tele van klórral,érthető okok miatt,amit nem bír a bőröm,ráadásul kint is szoktam járkálni,ahol fúj a szél és egyéb hatások érik a bőrömet,így muszáj hidratálnom.
A te elméleted az életről nagyon szép,csak megvalósíthatatlan.
Nem költözhet ki mindenki az erdő közepére...
Egyébként egyáltalán nem gáz kérdező,ha testápolót használsz.
Az viszont nagyon szomorú,hogy ez a kérdés a 21. században egy nyugati,viszonylag fejlett országban még felmerül valakiben(ami nyilván nem a te hibád kérdező,ne vedd magadra)
Kedves 5-ös!
Városban élek én is, és panelban! Tehát erről csak ennyit! Ja, és én is járkálok a városban!
Ha számodra lehetetlen ezt megvalósítani, amit írtam, az a te bajod. Egészségesen is élsz mellette?
Ahhoz képest, hogy azt írod, hogy megvalósíthatatlan, ahhoz képest, én így élek és megvalósítottam! Akkor most kinek van igaza? :)
Attól, hogy te valamiről azt hiszed, hogy megvalósíthatatlan, az még nem biztos, hogy így is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!