Mit tegyek, hogy végre ne legyen pattanásos sebes az arcom?
Az arcom évek óta pattanásos, sebes, piros..
Voltam 2 bőrgyógyásznál, különböző gyógyszereket, krémeket adtad se semmi, próbáltam házi szappant, maszkot, házi pakolás, kozmetikus.. Soha semmi nem használt, most is ronda sebes gyulladt piros az arcom. Az étkezésemmel nincs gond mert paleozok.
Mit tehetnék, hogy végre szép legyen az arcom?
Ha már fáj, gyulladt és sebes, akkor szerintem ne kozmetikussal nyomkodtasd, mert csak szét fogja nyomkodni, és rosszabb lesz!
Szerintem menj el egy 3. vagy 4. bőrgyógyászhoz, belső eredetű probléma is állhat a háttérben, ki kell vizsgáltatni a dolgot. És a gyógyszerhez/ krémekhez ne úgy állj hozzá, hogy tuti nem fog az se segíteni, ugyanis időt kell nekik adni hatni, nem szabad gyakran váltogatni, hogy mit használsz. Ha elkezdesz egy gyógyszert szedni, azt addig szedd, amíg a bőrgyógyász mondja, hogy szedd, és folyamatosan járkálj hozzá vissza, javaslom a maszek rendelést, Ők sokkal nagyobb eséllyel foglalkoznak a betegeikkel, mint az államilag fizetett bőrgyógyászok.
Szerintem ha már nagyon vészes a helyzet, akkor nem fognak krémek segíteni, hanem belső eredetű probléma állhat a háttérben, menj el, vizsgáltasd ki magad nőgyógyásznál, góckutatáson, allergiavizsgálaton, stb. Ha tényleg nem csak néhány pattanásról van szó, hidd el, nem fognak kinevetni, hanem komolyan vesznek.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!