Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek milyen hajtermékek...

Nektek milyen hajtermékek váltak be?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Sajnos nekem olyan a hajam hogy hamar száraz es töredezett lesz. Elmentem fodrászhoz levágatni és az lenne a kérdésem hogy milyen terméket kéne használnom hogy ez ne torténjen meg újra ? Nagyon szeretném megnöveszteni a hajamat.

2016. szept. 3. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Shwarzkopf
2016. szept. 3. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Gliss Kur fekete-arany a csomagolása,még a párom is szereti.
2016. szept. 4. 10:20
 3/4 anonim válasza:
A Bánfi sampon állítólag hajnoveszto hatással van és használj balzsamot meg valamilyen hajra való olajat a hajvegekre
2016. szept. 4. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos hajfüggő... Így akárki akármit mond, az az ő hajának megfelelő, neked nem biztos. Mindenkinek másik márka jön be, nekem pl a Head & Shoulders citromos,( sampon+ balzsam) mondjuk nekem inkább a korpásodással és a zsírosodással van bajom... Annak a márkának van vagy 100 féle különböző hatású, sztem azzokkal is próbálkorhatsz... Én eddig akármi mással amivel próbáltam nem lehet kibontani meg a második nap már szégyenlek kimenni az utcára annyira zsíros... Sztem próbálj ki minél több félét, sőt van azt hiszem a Kallosnak egy elég jó töredezés elleni spraye, nevét nem tudom... Elvileg az is segít hogy két három flakon után másik márkára váltasz, mert a régit már megszokta a hajad, így csökken a hatékonysága
2016. szept. 14. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!