Hajápolás, Hol kezdjem?
Sziasztok hát hol is kezdjem.
Nagyon szeretném mindenki segítségét kérni
A hajammal kapcsolatosan.
A hajam:
-Lapockáig ér
-Töredezett, de mégis puha
-Vasalom
-Félfrufrum van ami kb az államig ér.
Nos tehát a kérdés: HOGYAN NÖVESSZEM MEG 1 ÉV ALATT DERÉKIG ÉRŐRE?
Most használok:
Garnier sampont (rozmaring és oliva olajos)-puha lesz tőle a hajam
És balzsamot
Meg néha élesztős/tojásos pakolást teszek fel
Előre köszönöm a válaszokat :)
Az a baj hogy kénytelen vagyok letenni a hajvasalót, mert ha nem vasalom akkor kócosnak, töredezettnek tűnik és félhullámos :) Használok hővédőt és rozmaring-Olivaolajas sampont is. Ha tudtok még valami jó kis termékeket akkor lécci irjátok le :)
Én ezeket találtam:
-Egészséges tincsek szappan (Manna.hu 1600ft)
-Argánolaj
-Kókuszzsír/Kókuszolaj
-Ricinusolaj
Hővédő kb a világon semmit sem ér, ez egy iszonyat nagy hülyeség meg legalább jó drága is....
Jobb lenne ha nem vasalnád a hajadat, kevésbé töredezne
használj valami hajápoló balzsamot vagy hajolajat a hajvégeidre amitől szebb lesz és puhább :)
ricinusolajat megpróbálhatod, én vettem pár hete amit először a virágra próbáltam ki de annyira ragad az egész kezem tőle, hogy tuti nem bírnám belemasszírozni a hajamba és az enyém iszonyat dús szóval a sampont alig bírom kiöblíteni belőle úgyhogy elhasználom virágokra mert a hajamból tuti nem lehet kiszedni :)
Mellette head&Shoulders sampont használok, nekem nagyon bevált :D A garniertől bármit csinálok állandóan ragad a hajam :/ és zsíros lesz hajmosás után, nem tudom miért de nem vált be :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!