Nagy baj van a hajammal?
hogy viszket? száraz és azért vagy olyan, mint mikor egy csípés viszket?
ha megnézed a fejbőröd, nincs rajta semmi fura (azon kívül, hogy vakarás után piros)?
nem korpás kicsit?
sok oka lehet, hogy miért viszket
akár egyszerűen az, hogy túl száraz a bőröd, ilyen nekem is szokott lenni néha, ezt könnyű megoldani
de ha úgy érzed, hogy ez komolyabb, akkor lehet érdemesebb lenne elmenni bőrgyógyászhoz
H&S pl az én fejbőröm nagyon nem bírta. 2 hasznlat után dobtam.
Nekem egy időszakba kiszáradt a bőröm s azért viszketett, testápolóztam hajmosás előtt s úgy mostam utána hajat. (baba termékkel mosok hajat- sőt letojom hogy sampon e vagy tusfürdő xD aminek jó az illata><)
Mondjuk az én fejbőröm kissé az is terheli, hogy fenekemig érő hajam van s pl egy copf vagy konty súlya "tépi a hajat".
Vakarás után nekem is piros ahol megvakartam és a korpásodást se tudom véglegesen megszüntetni, kicsit néha viszket is, de szárazság kivételével nincs baj vele.
Általában napközben mosok hajat és hagyom magától megszáradni, néha szárítok rajta. A sok szárítás nem tesz jót neki.
Nem baj a szárítás csak nem kell túlzásba vinni, lehetőleg ne nagyon melegítsd a fejbőröd.
Amúgy ennyitől nem fogsz megkopaszodni(azért a foltot nézesd meg bőrgyógyásszal), nekem is ilyesmi tüneteim vannak, meg néha több néha kevesebb haj jön ki mosáskor de már derékig-csípőig érő göndör hajam van (én is fiú vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!