Egyszerűen nem értem a bőrgyógyászt, menjek el egy másikhoz? (rosacea)
A rosaceás arcbőr tilos kozmetikusnak kezelnie. Ez az arcbőr betegsége és bőrgyógyászra tartozik.
Én 2 évig szenvedtem vele, több bőrgyógyásznál voltam, mindenhol azt mondták, hogy ezzel együtt kell élni. Azt kiderítettem, hogy mi okozhatja, ahogy írtad a bélrendszer betegségei is. Nálam először helicobakter bacit találtak a gyomromban arra kaptam antibiotikumot, amire jól reagált. De ahogy abba hagytam újra kezdődött. Aztán elmentem góckutatásra ott kiderült, hogy a mandulám gyulladt és egy gennykeltő baci volt rajta. Senki nem akarta elhinni, hogy attól ilyen az arcom, az orvos is mondta, hogy van egy kis esély rá, de szerinte nem attól, de én bíztam benne és kivetettem a mandulámat, 5 antibiotikumos kúrát kellett végig csinálnom, mire ez a baci kiürült a szervezetemből, mert nagyon nehéz kipusztítani.
A lényeg az, hogy eltelt 5 hónap azóta és rendbe jött az arcom, pedig már nagyon el voltam keseredve és azt hittem így kell leélni az életem. Depressziós is voltam stb. Mindenki furcsán nézett rám, és nagyon sok ember megkérdezte, hogy mi történt az arcommal, mivel nekem nemcsak piros volt, hanem tele gennyes, vörös pattanásokkal.
Azok a krémek amit felírnak nem segítenek, meg kell találd az okát, menj el góckutatásra, ne hagyd annyiban. Minden megér, hogy utánajárj és megszűnjön az ok. Persze, ha még fennáll. Remélem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!