Haramia kérdése:
Májfolt eltüntetés arcszoláriummal?
Figyelt kérdés
Öt éve küzdök az arcomon megjelenő és egyre nagyobb teret hódító májfoltokkal. Minden krémet amit lehet kipróbáltam már, semmi eredménye nem volt, még csak kicsit sem halványítottak a foltokon, amik sajnos már nagyon nagyok. Kb a fél homlokom, illetve az orrom mentén két oldalt is 2-3 centis sávban vannak jelen. Egy ismerősöm említette, hogy Ő rászolizik, így nem látszik, mert hozzábarnul. Más is próbálta már, hogy az eredménytelen halványítás helyett, barnítani kezdi a többi részt? Működik? Bevallom őszintén nekem az a félelmem, hogy a foltok tovább nőnek. Mik a tapasztalatok?2016. szept. 1. 18:34
1/3 anonim válasza:
Csak rontana a helyzeten, nem is kicsit. Nekem pont ezért kellett felhagynom a szolival; iszonyatosan előjöttek, erősödtek a foltok! A lehető legrosszabbat tennél vele, főleg,h a májfoltokkal különösen vigyázni kell. Pont h allandoan uv-szűrős krémet kell használni. A hozzábarnulás egyedül barnító krémmel működhet.
2/3 anonim válasza:
Az ismerősöd nagyon nem ért hozzá.
A májfolt sötétedni fog a fénytől.
Nekem a nyakamon van.
Ha a bőröd sötétebb lesz a szolitól, a májfolt még sokkal sötétebb.
Halványítókrémet lehet kapni, de először menj el egy bőrgyógyászhoz, mert bár lehet többféle, nekem furcsa, hogy változik a mérete.
nekem gyerekkorom óta van a nyakamon, de sosem lett nagyobb.
3/3 A kérdező kommentje:
Már kozmetikuson, bőrgyógyászon, kozmetológus bőrgyógyászon is túl vagyok...Nekem a terhesség idején kezdődött, valószínűleg a hormonális változás miatt jött ki (legalábbis ezt mondják), de nem múlt el a szüléssel, sőt, azóta folyamatosan nőtt. :( Írt fel a bőrgyógyász is krémet, de igazából azt mondta, hogy nem nagyon lehet vele mit tenni. Rákérdeztem a lézeres archámlasztásra, arra mondjuk azt mondta, hogy működhet, de csak ideig-óráig aztán újra visszajön (na most nemtom, hogy ezt gazdasági megfontolásból tette-e hozzá, mert nyilván ha megoldódna a probléma, senki nem venné tőle a drága kevert krémét...) de egyelőre nagyon drasztikus megoldásnak tűnik a lelézerezni a fejem. Aztán ha nem lesz más, lehet h odáig jutok...
2016. szept. 1. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!