Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Alapból miért áll hülyén a...

Alapból miért áll hülyén a hajam? FIÚ

Figyelt kérdés

Nagyjából egy évig bal oldalra, majdnem a fülemig lenövesztett hajam volt oldalt rövidebben lenyírva. Egy idő után elegem lett belőle (zavart, sok igazgatás stb.) úgyhogy le lett vágva rövidre amit most újra növesztek (ennek már 2 hónapja).

Amikor a hosszú hajam volt, jól állt akkor is ha csak ébredés után beletúrtam.

Most ezt a már nem olyan rövid hajamat pedig tengeri sós vízzel szoktam beszárítani (mivel nagyon jól be tud állni tőle), de mivel nem akarok naponta szarakodni vele ezért ha nem megyek sehova vagy otthon vagyok és meg van mosva nem csinálom meg. Ilyenkor nagyon hülyén áll a hajam és zavaró a kinézete. (Természetesen ha akarnám a sós vízzel meg tudnám csinálni, de mivel tengerpartról hoztunk 3 literrel ezért nem akarom elpazarolni, mivel már 2 hónap alatt lassan fél liter elfogyott)

Ezt a rövid haj okozhatja, vagy az, hogy máshogy van levágva, vagy a sós víz miatt már nem olyan?

2016. aug. 30. 00:50
 1/2 anonim válasza:
Nem olvastam el ezt a hooooszzú szöveget, de valószinű azért, mert van forgód.
2016. aug. 30. 19:08
 2/2 anonim válasza:
Valószinűleg van ott egy forgód és amiatt nem tehetsz ellene sajnos semmit.
2016. aug. 31. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!