Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hagyományos biztonsági borotva...

Hagyományos biztonsági borotva használható ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Eddig hárompengés Gillette-t használtam, de itt-ott nem lesz sima a bőröm. Maradnak apró szőrvégek, amit nem vág le. Oldalt az arcomon van három darab nem kiálló anyajegyem. Lehet ilyenkor biztonsági borotvát használni?

Eddig szerencsére nem vágtam meg egyiket se, egyszer szoktam óvatosan áthúzni rajta.

2016. aug. 26. 22:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet,de figyelni kell rá nagyon,hogy tényleg ne sértsd meg.
2016. aug. 27. 11:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Évente szoktam járni ellenőrzésre, eddig szerencsére nem láttak semmiféle elváltozást.

Leszedetni nem akartam, mert nem áll ki.

Nézegettem ma a boltban az ilyen borotvákat, lehet kihagyom. Gillette Fusion nekem bevált végül is. Inkább maradjon egy kicsi szőrvég, amit nem vág le.

2016. aug. 27. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!