Ártalmas-e a hajnak?
Figyelt kérdés
Három naponta szoktam samponnal hajat mosni, de nagyon idegesít, hogy a harmadik napon már nagyon zsíros, és ápolatlannak tűnök. Arra gondoltam, hogy két samponos hajmosás között még egyszer hajat mosnék sima vízzel, csak úgy megvizezném. Még jobban fog zsírosodni?
Előre is köszi:) 18/L
2016. aug. 25. 12:28
1/2 A kérdező kommentje:
És bocsi, véletlen került ebbe a kategóriába:)))
2016. aug. 25. 12:29
2/2 anonim válasza:
Nálam is ilyesmi volt. Ezt a vizezéses dolgot kipróbálhatod, nem tudom mennyire válna be. Hogyha a fejbőröd még nem viszket, vagy ilyesmi, akkor próbálj ki egy szárazsampont, nekem ez sokat segített! :) Nem tudom, neked melyik válna be, nekem most a Syoss-tól van, és nekem egy nagyon tetszik. Persze ez a sok hajmosás tényleg nem tesz jót neki.. Próbáld ki a száraz sampont, hátha neked is beválik!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!