Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Göndör haj, csak én utálom...

Göndör haj, csak én utálom ennyire? 17/L

Figyelt kérdés

Barna göndör hajjal születtem.

Egy ideig nagyon szerettem, hogy göndör hajam van, de mostanában egyre inkább kezdem megutálni.

Hiába növesztem és szeretnék hosszú hajat, egyszerűen nem látszik, mivel a göndör haj folyton összeugrik és így körülbelül váll alá ér.

Amiatt sem rajongok érte, mert manapság inkább csak hosszú, egyenesre vasalt lányok futkorásznak az utcákon és emiatt azt érzem, hogy kilógok a sorból, más vagyok.

Egy ideig vasaltam és sokkal több önbizalmat adott, de már tovább nem merem, mert félek,h teljesen tönkreteszi.Egyébként rengeteg mindennel ápolom és vitamint is szedek rá.

Hiába mondják mások, hogy mennyire gyönyörű, mégis úgy érzem, hogy nem csak nekem, a fiúknak sem jön be.

2016. aug. 23. 17:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Miért akar mindenki úgy kinézni mint a többi? Inkább örüljetek, hogy van bennetek valamk különleges!
2018. márc. 6. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!