Miért nem marad meg rajtam semmilyen illat sem?
Figyelt kérdés
A többi lányon mindig érezni a jó parfümjük illatát ,a hajukon a sampon illatot.Én hiába parfümözök 5 perc múlva már nem is èrezni,a hajamon sosem.2016. aug. 21. 17:41
1/3 anonim válasza:
Lehet nem jó minőségű a parfümöd. AZ olcsók tényleg elég gyorsan elvesztik a hatásukat. De az is lehet, hogy csak te nem érzed, ez így szokott lenni, saját magadon nem érzed. Amúgy próbáld ki azt , hogy ha mész valahova akkor egyből fürdés után a még picit nedves bőrödre fújod a parfümöt. Mert pl. izzadt bőrre nem túl jó fújni, és fürdés után szerintem tovább rajtad marad az illat.
2/3 anonim válasza:
Ugyanilyen típus vagyok. Én már beletörődtem. Márkás minden, amit használok (parfüm, tusfürdő, sampon, stb.), és pillanatokon belül elillan rólam minden illat. És nem csak én nem érzem, direkt szoktam kérdezgetni a környezetemben lévőket, ők sem érzik.
3/3 anonim válasza:
Próáld meg ,hogy mielőtt parfümöznél bekened egy kevés vazelinnal az érintett területet, gondolok itt csukló, nyak, tarkó nem kell sok elég egy vékony rétegben, és erre fújd rá a parfümöt. Elvileg így tartósabb marad az illat. Én szoktam a hajam végére is fújni, ott mindig érzem mikor dobálom a hajam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!