Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A playmatek és a szexcsillagok...

A playmatek és a szexcsillagok vagy sztárok nem narancsbőrösek? Vagy miért nem látszik rajtuk, mit használnak?

Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
ők is narancsbőrősek csak nekik ott a photoshop! Meg a méregdrága kezelések amivel vmennyire tudják csökkenteni a narancsbőr mértékét.
2008. szept. 30. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
dehogyisnem, hányszor lehet találni bulvárlapokban cikkeket, amikor elkapják őket hol narancsbőrösen, hol pattanásosan, hol meghízottan. csak sajnos igen, ott a retusálás, a smink, a sok drága kence, meg kezelés.
2008. szept. 30. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit gondolsz, miért kerül némelyiknek annyiba EGY fodrász, mint neked az éves fizetésed?
2008. szept. 30. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt a ps segít, ha élőben van jelenésük, akkor pedig vannak horribilis árért úgymond testalapozók, amik sokat segítenek eltüntetni a problémát, de persze nem teszi láthatatlanná.
2008. okt. 1. 08:54
 5/9 anonim ***** válasza:
96%

Nah a sztárok:

Ajánlok figyelmedbe egy oldalt,ahol megtudod nézni Heidi Klum-ot smink nélkül:))

Asszem meg fogsz lepődni.

Tessék,itt a link:) : [link]

Egy videó összeállítás: [link]

2008. okt. 1. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
96%

Előző válaszoló vagyok,(aki küldte a linket)

Nah milyen a "gyönyörű" Pamela Anderson:D?

2008. okt. 1. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Egyetértek az elötte szólókkal, viszont egy kerek popsihoz vagy egy lapos hashoz sportolni, mozogni is kell...én nem vagyok sem playmate sem szexcsillag,de nincs rajtam egy pici narancsbőr se,mert rendszeresen mozgok, egészségesen táplálkozok és sok szénsavmentes vizet iszok...Sokon tényleg a retusálás és a smink segít,de egy szép izmos Horváth Éván nincs retusálandó narancsbőr...Úgyhogy ezzel senki ne nyugtassa magát!
2008. okt. 3. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:
95%
Én is modellkedtem, nekem is van narancsbőröm. Igen valóban ott a photoshop. De akik a testükből "élnek", és jól keresnek vele, ritkán engedhetik ezt meg maguknak. És az, hogy milyen valaki smink nélkül? Nah és, ő is csak egy ember. Ha te minden nap erősen sminkelsz, és egy nap elmennél úgy a munkahelyedre, hogy nincs rajtad smink, ugyanúgy meglepődnének...csak hozzávagyunk szokva, hogy őket mindig tökéletesnek látjuk, hisz van idejük, pénzük sminkest alkalmazni. pl. Heidi Klum, vagy Halle Berry jól néz ki smink nélkül, ellentétben Britney-vel
2008. okt. 3. 17:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A Photoshop csodákra képes :)

[link]

2008. okt. 6. 07:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!