A hajszőkítés mennyire roncsolja a hajat? Tapasztalatok?
Az ételben talált szőke hajszál roncsolja az étterem hírnevét.
Ha megiszod a festéket az roncsolja a belsőszerveid, elsősorban a szájüreget és a nyelőcsövet.
Ha hozzáértő csinálja a hajad akkor nem lesz semmi baja.
ui.: máskor a megfelelő kategóriába tedd a kérdést.
Ja kategoriát figyeld legközelebb><
Tedd le a hajfestést... Manapság mindenki ilyen-olyanra festeti de tökre semmilyen a haja fazonja vagy nem is áll jól az arcához.
S igen roncsolja, elég durván mind a szőkítés és festés is! Marketing fogás a süket duma "nem roncsolja a hajat" .
Pl anyám barátnőjének fel kellett vágni 4-5cm esre a hosszú haját, mert menthetetlen állapotba volt. A másik ismerősünk az anyám felettese meló helyen a yamuna cégnél kémikus s elmesélte mennyire roncsolja a hajat.
Én nem festettem soha, néha napján (félévbe kb 3x ) vasalok a hajam végére ha elalszom s nincs idő haj bevizezésére s annak kiszárítására. Jelenleg a fenekemig ér (néha ráülök xD). Ismerőseim meg irigylik s azzal jönnek tuti szarrá van ápolószerezve stb. Pedig csak megmosom simán semi extra és kiszárítom.
Egyik csaj nagyon szív a haja növesztésével a sok festés miatt s a többinek se valami jó állagú a haja.
Mutatta melyik évtől mai napig mennyit nőtt s kiakadtam. Neki 5 év alatt nőtt lapockátol derékig, nekem meg 3 év alatt a kulcscsontomtól a farokcsontig (úgy hogy havonta 2x átmentem rajta ritkító ollóval amit raszta isminek adtam ><)
Szerintem ennyi elég, hogy igenis roncsolnak.
Elfelejtik azt az emberek, hogy az őszülő embereknek lett kitalálva a natur festés. A szőkítés meg divathóborttal jött be.
Csináltass valami OP fazont inkább.
Nekem pl meguntam azt hogy növeztem s vasalt hajú pics-divat van ráadásul póthajasok is.
Felnyirattam egy jó meredek ferdefufrut, a hajam felső rétegét meredek átlósan félhosszúra, az alsó réteg meg hosszú, amit felfogok hajpántnak ha rövid hajat akarok. Meglepetés ha leveszem a " hajpántom" egy igazításra xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!