Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk szerintetek ez taszító?

Fiúk szerintetek ez taszító?

Figyelt kérdés
Szoval, sotet hajam van es persze. a szőrzetem is sotet... es ami a legrosszabb, az hogy nagyon erős es a karomon es a hasamon!!! is van.. Nem gyozom leszedni de ha peldaul ossze jovok egy fiuval es borostas a hasam vagy a karom az taszito nektek? Nyilvan nem szep... utalom magam ez miatt de sajnos nem tudok vele mitkezdeni. Bocsi az irasert telefonnal irtam. Lanyok is valaszolhatnak tanacsokat is szivesen meghallgatok!! Elore is koszi. 16/L

2016. aug. 18. 22:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó, ezt mégis honnan veszed? Tudod mennyire tud ez fájni? Egyébként meg miért érne rá? Arról nem tehet, hogy neked nincs a borotválkozásnál jobb dolgod, ezt ne vetítsd ki egy kislányra!

Nekem is van ezer dolgom, és ha van egy óra szabadidőm, nem a szőröm tépkedésével fogom eltölteni, néhány idióta miatt :D

Kérdező nyugodj meg, ez a barátodat nem fogja zavarni, mert szeretni fog. Ha meg nem szeret, akkor szakíts vele, tök egyszerű. Képzeld, néha simán kimegyek nyáron szőrös lábbal egy-két órára, mert semmi kedvem leborotválni és a férfiak mégsem tartanak igénytelennek. (Igen a férfiak és nem a kis fiúcskák). Mert nem ezen múlik. Több önbizalmat kicsikém, ezen nem kell fennakadni!

Ezért utálom a kettősmércét. A szőr lányon/nőn undorító, de egy férfi szőrös lába az természetes, azt kell szeretni :D

2016. aug. 21. 16:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Utolsonak koszonom a biztatast!! 😘😘
2016. aug. 21. 19:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha megfelelő társat találsz, őt nem fogja zavarni. Nem igénytelenség és ne érezd magad emiatt rosszul. Egy cipőben járunk, de én soha nem szőrtelenítem a karom. Legjobb barátnőmnek is erősen szőrös a karja, nagyon sokat viccelődünk ezzel. Barátom is viccesen megjegyezte, megkértem hogy ne is említse mert nekem ez kellemetlen. Nem zavarja és nem is emlegeti:)

Szóval fel a fejjel és próbáld elfogadni magad^^

A tahókkal meg ne törődj;)

2016. aug. 25. 07:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj,én is ilyen vagyok.Akit ez zavar,az egy felszínes,akivel nem érdemes foglalkozni.Nekem a lábam brutál szőrös és van amikor nincs kedvem minden nap borotválni és mégis kimegyek az utcára rövidben. Nem dőllt össze a világ. A hasamról a szőrcsík most sincs leszedve. Fel a fejjel,ez nem gond!
2016. aug. 25. 07:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi!!!💗
2016. aug. 25. 10:00
 16/17 BulmaSwan ***** válasza:
87%
Ne búsulj. Normális fiút az ilyen nem érdekli. Nekem barna a szőr a kezemen, nem fekete de látszik, tehát nem ez a szőke kis 3 szál. Én is szedtem egy ideig, de ma már semmi kedvem megcsinálni ezt is pár naponta. Persze nem szeretem, hogy ott van, de hát már megszoktam. Emiatt senki nem szól be. Ha beszólna is azt mondanám neki, hogy akkor nyugodtan átjöhet megcsinálni, meg hozhatja a gyantáját magával, mert se időt, se pénzt nem akarok erre szánni a sajátomból. Van párom nekem is, de nem igazán érdekli, még az se zavarná hogyha szőrös lenne a lábam vagy a hónaljam. 20/L
2016. szept. 1. 22:16
 17/17 anonim ***** válasza:

nekem is viszonylag sok a szőröm. az én barátomat nem zavarja egyáltalán. normális embert tényleg nem problémázik ezen, hidd el, mégha nehéz is elképzelni. :D

hason talán szőrtelenítő krémmel is le tudod szedni, de a csipesz szerintem egy jó megoldás. ha jól csinálod, akkor nem lesz szőrbenövésed se. esetleg a durvábbakat szedd ki, a többi meg marad és kész. nem nagy dolog.

2016. szept. 1. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!