Intimgyantat kiprobalnam egyszer de felek a fajdalomtol. Ha egy csik szort meghagyok es azt gyantaztatom akkor hulyenek nezne? Szegyenlos is vagyok. Puncihoz hozzaer?
Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 21:23
1/2 anonim válasza:
Hát ha szégyenlős vagy akkor otthon csináld magadnak, ne egy idegennél... igen hozzáér, törli, fogja, stb. És nem kímél, magadnak otthon sokkal jobb, te érzed hogy fáj kevésbé, nem kell sietned, stb. Próbáld ki.
2/2 anonim válasza:
En most kezdtem eddig ketszer voltam es hat egy kocsot en is szegyenlos voltam de most mar siman letolom a bugyit es nem zavar h latja.amugy egy kicsit fajt de kibirhato:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!