A fodrász elcseszte a hajam. Vannak olyan hajnövesztő módszerek, amelyek beváltak nektek? Nagyon nagy segítség lenne ha leírnátok
Panthenol hab(égési sebekre).Ezt szoktam beledörzyölni a fejbőrbe,1-1,5 órára,az alját olívaolajozom.Rozmaringolaj+ricinusolaj kombó is jó lehet.Belsőleg C vitamin (paprika),sárgarépa,olajos magvak.Tapasztalat,mert ugyanez a bajom.Elöl rövidebb,mint kéne ráadásul 2-3 cm különbség van a két oldal közt,össze-vissza áll,elvékonyodott tincsekkel.
Elegem van a fodrászok nagy részéből,magamnak fogom vágni.Gyorsabban nő ezektől,mint előtte.Ja és fejbőrmasszírozás.
Sok sikert!28
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kipróbálom amiket írtatok, remélem így nekem is kicsit jobban fog nőni
Rendben, köszi a tanácsot, megfogadom :)
És a hajgumi nem töri a hajat? :O
Szia!
Én is úgyanígy jártam..Nekem úgy megritkították a hajam,hogy konkrétan alul nem volt/hiányos. Copfom sem volt, undorító volt az egész, mindez kb 1 hónapja.
Nálam ez vált be,lekopogom,de eddig elégedett vagyok,már kicsit tömöttem a hajam és a copfom is dúsabb,hosszabb. Persze csodát 1 hónap alatt nem lehet várni,de elég szépen javult ahhoz képest amilyen volt.
Én minden hajmosás előtti éjszaka a fejbőrömbe felmelegített ricinus + kókuszolaj mixet masszírozok.
A hajvégekre panthenol spray-t fújok. Erre rámelegítek hajszárítóval, hogy az egész fejbőröm átmelegedjen, majd húzok rá egy télisapkát.
Hajmosáshoz Alpecin C1 Koffein sampont használok,nem olcsó, 2000 Ft,de tényleg alig kell belőle,iszonyat jól tisztít,habzik.
Én 1 hónapja vettem aznap ahogy kijöttem a fodrászatból, és még mindig a fél flakon megvan,pedig egy héten 2x mosok hajat, ritkább esetben 3x, és én mindig több sampont használok,mint kéne a majdnem mellig érő hajamra.
(Igyekszem kihúzni a hajmosást,mert a túl sok nem tesz jót neki,ha megyek valahova hétvégén,muszáj egy 3.mosás,de hétköznap a szárazsampon + copf a megmentő)
A balzsamom szilikonmentes,Yves Rocher. A Balea-t imádtam,de a koffeines samponjától korpás lett a hajam,így inkább hanyagoltam. Az Alverdét tudom még ajánlani,ha nincs a közeledben ilyen márkabolt.
Hajvégápoló: szárítás előtt vagy után mindig használok,egyébként hagyom,hogy magától száradjon meg a hajam. Nem vasalom/ göndörítem. Nehéz,de a cél szentesíti az eszközt :) Szóval Revlon Orofludio. Ez is drágább,de már lassan 1 éve megvan a legnagyobb kiszerelés, és a negyede fogyott el. Az elején napi szinten használtam.Elég tömör olaj,nagyon kevés kell belőle,de a hajat egyáltalán nem zsirosítja, az illata isteni,imádom!
Vitaminok!!! Elengedhetetlen,hogy a hajat belülről is tápláljuk. A fejbőrön keresztül nem szívódnak fel hatóanyagok úgy,mint a szervezeten belül.
Amit én használok:
- Das Gesunde Plus Haar Vital, napi 2 szem
- Müllerben található kovaföld kapszula,sajnos pont most fogyott el,így nem tudom a nevét,de pirosas volt a csomagolása vagy a betűk :) Ebből napi 3 szem
- Dr Chen Haar Revail kapszula, napi 2 szem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!