Lányok nektek tetszik egy fiúnál ha félhosszú haja van vagy inkább a rövid jön be?
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 07:56
1/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a félhosszú :3
Sokkal jobban, mint a rövid
2/8 anonim válasza:
Ha van hozzáillő arca (a vékony orr szerintem itt fontos), akkor egyértelműen félhosszú.
3/8 anonim válasza:
Nekem mind a kettő tetszik, vannak olyanok, akiknek kifejezetten jól áll a rövid vagy a hosszú hajviselet.
18L
4/8 anonim válasza:
Félhosszúba kb. az ilyen:
5/8 anonim válasza:
Nekem a rövid egyáltalán nem tetszik senkin. Hosszú lehet, akár seggig érő is vagy félhosszú is.
6/8 anonim válasza:
Ez arcfüggő. Egyébként tetszik, ha nem zsíros, törött, mert már sok olyat láttam.
7/8 anonim válasza:
Ha a fiúnak van hozzá arca és stílusa, akkor nálam a félhosszú mindent visz. Gyönyörű
8/8 anonim válasza:
Nekem csak a rövid hajú pasik jönnek be
20/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!