Divat még az ilyesmi hajszín?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy divatmajom,de szerintem ez a hajszín már divatjamúlt!
Ti mit gondoltok róla?
Ne a csajt nézzétek,hanem csak a hajszínt.
Kort és nemet is írjatok!
Üdv!
2010. ápr. 19. 18:22
1/6 A kérdező kommentje:
Vagy a vörösnek milyen árnyalatai divatosak manapság?
2010. ápr. 19. 18:22
2/6 anonim válasza:
a vörös a bőrödhöz,szemszínedhez leginkább passzol árnyalata az idén nagyon nagyon divatos.Idén ez a legdivatosabb szín:)
Tehát csak annyi a dolgod,hogy a bőr és szemszínedhez leginkább passzolút választod:)
3/6 A kérdező kommentje:
Ha nekem barna bőröm(nem vagyok roma) és barna szemem van és az eredeti hajszínem is barna,akkor hozzám a vörös hajszín melyik árnyalata illene a legjobban?
Ha tudtok képet is linkeljetek!
Üdv!
2010. ápr. 19. 18:37
4/6 anonim válasza:
A teljesen vörös semmiképp sem. szerintem vöröses árnyalatú barnát válassz.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Ha valakinek ez áll jól, akkor ne érdekelje, hogy nem divatos...Ne majomkodjon, és fesse be egyolyan szinre a haját, ami nem álljól neki, de divat... -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!