Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az jó, ha befonom a hajam?

Az jó, ha befonom a hajam?

Figyelt kérdés

Utoljára 11 éves koromban vágattam le a hajamat vállig. Azóta csak félévente a töredezett végeket, jelenleg a fenekem alá ér. Nekem nagyon tetszik, hogy ilyen hosszú, viszont zavar, ha kiengedem, ezért évek óta minden nap felkötöttem lófarokba, ami kicsit látszott is rajta. Fodrász ajánlásával próbáltam ki új sampont és balzsamot, nyáron pedig csak lazán kötöttem, vagy fontam be, közben megtanultam magamnak befonni egészen felülről. Sokat javult az állapota, dúsabb és fényesebb lett.

Még mindig nem tudom elviselni, ha ki van engedve, de szerintem annyira nem is áll jól nekem, ezért szeretném mindenképp valahogyan összefogni.

Fura lenne, ha minden nap befonnám úgy felülről? Vagy az is roncsolja egy idő után? Egyáltalán gáz az ilyen hosszú haj?

16/L

2016. aug. 16. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
A fenék alá érő haj már nem éppen szép, túl hosszú és unalmas... na meg ha mindig csak összekötve hordod értelme sincs hogy hosszú. Miért nem vágatsz egy szebb, rövidebb frizurát amivel kezdeni is lehet valamit? Biztos hogy jobb lenne.
2016. aug. 16. 17:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom, kis koromban anyukám mindig fiúsra levágatta a hajamat, nem engedte, hogy megnövesszem, mindig ilyen hosszúra vágytam, most pedig sikerült elérnem. :)

Nekem ez tetszik, mások hosszú haját is megcsodálom, csak éppen a sajátommal nem tudok mit kezdeni. :/

2016. aug. 16. 18:13
 3/4 anonim ***** válasza:
31%
de ha derékig levágatod akkor még mindig baromi hosszú lesz plusz még szebb is lesz mert nem lesz eltöredezve(mármint hogy azok a részek le lesznek vágva)
2016. aug. 16. 18:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is kb ilyen hosszú hajam van, plusz nagyonnagyon dús :) Én majdnem mindennap befonom, nagyon sokféleképp hordom. Pl.: kettes parkettafonás, halszálkafonás, fordított parketta és még soksok variáció :) Nekem egyeltalán nem roncsolja, soha nem törik meg semmi. Sőt, jobbat tesz a hajnak, mint a copf
2016. nov. 16. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!