Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megszüntették a Vitanol C-t....

Megszüntették a Vitanol C-t. Ti mit használtok helyette?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
ricinus olaj (sokkal jobb, mint a Vitanol C :D )
2010. ápr. 19. 18:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem...és ennek milyen hatásai vannak?és hol lehet beszerezni?mennyibe kerül?
2010. ápr. 19. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt ki mondta, hogy megszűnik? A szolnoki Rossmannokban van mindig. Pont múlt hét szombaton vettem.
2010. ápr. 19. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:

gyorsabban nő tőle a haj, ápolja a végeit, és selymesebb, puhább lesz.

csak alaposan ki kell mosni.

itt olvashatsz róla többet: [link]

2010. ápr. 19. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Hajnövekedésre és hajhullásra egyaránt alkalmas. A hajad szép fényt kap és az olaj ápolja is.

Gyógyszertárban lehet kapni.

30g 150 Ft körül van. De múltkor 2 dl-vettem 500ért.

2010. ápr. 19. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Hihetetlen mennyi szart a hajatokra kentek... Én kórházban kaptam ricinus olajat, hashajtónak, hát arra tökéletesen megfelelt még rá 3 nappal is...

Vitanol C-t pedig én még vettem 2 hete, szerintem kedves kérdező te is keresgélj tovább és ha találsz vegyél vagy 3 kis üveggel, mint hogy ilyen ricinus olajat kenegess....:D

2010. ápr. 19. 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Igaza van a kérdezőnek: tényleg megszüntették a Vitanol C-t. Azokban az üzletekben ahol még mindig kirakják, onnan ki kéne vágni az üzletvezetőket, nagy szemétség, kb. mint amikor Tesco-ban lejárt sajtot raknak ki. Megmondták, hogy találtak valamit az összetételében ami miatt az EU szbványnak nem felel meg és kivonják a forgalomból. Sőt, a meglévőket is beszedik a polcokról. Nyilván semmi bajod nem lesz tőle, ha még 1-2 üveggel a hajadra kensz, hiszen az E-ben gazdag kaják sem egészségesek, de mégsem murdelsz ki ha megeszel pár zacskóval. De akkor sem korrekt az üzletvezetőtől, ugyanis mindenhova ahol forgalmazták, hivatalos közleményt küldtek ki erről az egészről.

Amúgy igen, többen dícsérték a ricinusolajat.

2010. ápr. 20. 11:56
 8/8 anonim válasza:

Na akkor ezért nem találtam sehol sem...

Szerintem az új termékük a vitanol c helyett a: Herba Vita (Stella Zrt. gyártja ugyanaz ami a vitanol c-t is). 570 ft a rossmanban.

2010. ápr. 29. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!