1/11 anonim válasza:
Vékony lányoknál, akiknél még az arc passzol hozzá el tudom képzelni. Egyébként felejtős.
2/11 Sunshinedoll válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik. Magamból kiindulva szerintem nem is kényelmes (maga a kezelés, ápolás, meg a vele való közlekedés, élet pl: beleakad mindenbe, szerintem még a vécébe is belelóg). Ezen kívül unalmasnak találom.
3/11 anonim válasza:
Ősanyahaj, én így hívom. Ha látok ilyen hajjal lányokat, kivétel nélkül mindnek legalább 30 cm el van vékonyodva a végéből, amitől banyás, ápolatlan az egész. Szóval nekem nem bejövős.
4/11 anonim válasza:
Én imádom szerintem gyönyörű és nőies de maximum fenékig erőre novesztenem magamnak :)18L
5/11 anonim válasza:
Számomra túl hosszú, nem igazán tetszik.
6/11 anonim válasza:
Szerintem túl hosszú. Kb derékig érőre mondom azt, hogy még szép. Amit félre kell húzni ha le akarsz ülni a wc-re az már sok.
7/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Remélem egyszer az én hajam is ilyen hosszú lesz :)
8/11 anonim válasza:
Szép a hosszú haj, ha egészséges és nem lapul le. Na meg persze csak vékony, magas lányokon. Alacsonyaknak rémesen áll, "összenyomja" őket.
9/11 anonim válasza:
Az ember elmondja a véleményét és jó magyar szokáshoz híven kapja a lepontozást.
10/11 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit.
2016. aug. 16. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!